Remedy Entertainment Oyj | Lehdistötiedote 13.12.2019 klo 7.45.

IGN ja Official PlayStation Magazine Game of the Year -palkittu ja Best Art Direction -palkinnon The Game Awards -tapahtumassa voittanut yliluonnollinen toimintaseikkailu saa ilmaisen uuden pelimoodin konsoli- ja tietokonealustoille.

Katso palkintogaalassa esitetty traileri täällä: youtu.be/voko5U5lGFU

Suomalainen peliyhtiö Remedy Entertainment ja kansainvälinen pelijulkaisija 505 Games ovat julkaisseet pelaajien ja kriitikoiden kehumaan Control-peliin ilmaisen sisältöpäivityksen. Sen sisältämä Expeditions-pelimoodi haastaa pelin pääkampanjan suorittaneet pelaajat uusiin, entistä vaativampiin taisteluihin.

Control oli ehdolla kahdeksassa kategoriassa The Game Awards -tapahtumassa, mukaan lukien vuoden paras peli. Control on entuudestaan voittanut IGN Game of the Year ja Golden Joystick Critics’ Choice -palkinnot. Tapahtumassa paljastettu pelimoodia esittelevä traileri antaa lisäksi esimakua 26. maaliskuuta 2020 julkaistavasta The Foundation -lisäosasta. Expeditions-päivitys on nyt saatavilla kaikille Control-pelin omistajille PlayStation 4, Xbox One ja PC-alustoilla.

“Halusimme tehdä pelin joka haastaisi pelaajat niin pelillisesti kuin ajatusten tasolla, joten on ollut palkitsevaa nähdä kuinka hyvän vastaanoton Control on saanut pelaajilta sekä kriitikoilta. Jo pelkästään kahdeksan The Game Awards –ehdokkuuden saaminen on valtava kunnia etenkin kun ottaa huomioon kovan kilpailun. Olemme koko kehitysryhmän ja Remedyn puolesta äärettömän kiitollisia The Game Awards -voitosta Best Art Direction -kategoriassa.”
Mikael Kasurinen, Game Director

Max Payne ja Alan Wake -menestyspeleistä kansainvälisesti tunnetun Remedyn luoma Control on kolmannen persoonan toimintaseikkailu. Peliä tähdittävät parhaasta roolisuorituksesta ehdokkuuden saanut pääosan esittäjä Courtney Hope sekä usein palkittu kotimainen suosikkinäyttelijä Martti Suosalo.

Control yhdistää Remedyn aikaisemmista peleistä tuttua asetaistelua ja yliluonnollisia voimia entistä laajempaan ja syvällisempään pelimaailmaan, jossa arkitodellisuus kohtaa oudon ja selittämättömän. Kun tuonpuoleinen uhka valtaa salaperäisen viraston New Yorkissa, pelaajat pyrkivät uuden johtajan Jesse Fadenin roolissa ottamaan paikan hallinnan takaisin. Remedyn omalla Northlight-teknologialla kehitetty Control haastaa pelaajat taisteluun yliluonnollisten kykyjen ja aseiden voimin, joita pelaajat pääsevät itse muokkaamaan.

Lue lisää pelistä ja sen tulevista päivityksistä osoitteessa www.controlgame.com

LISÄTIETOJA

Thomas Puha, viestintäjohtaja
Puhelin: 09 435 5040
Sähköposti: thomas.puha@remedygames.com

REMEDY LYHYESTI

Remedy Entertainment Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä kansainvälisesti menestyneitä videopeliyhtiöitä, joka tunnetaan tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä toimintapeleistä kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja.

Perustamisvuodestaan 1995 Espoossa sijainnut yhtiö työllistää yli 260 pelialan ammattilaista 27:stä eri maasta. Remedy on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.remedygames.com

505 GAMES LYHYESTI

505 Games on italialaiseen Digital Bros -konserniin kuuluva kansainvälinen videopelijulkaisija, joka tarjoaa laajan valikoiman pelejä kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Yhtiö julkaisee ja levittää maksullisia ja free-to-play -pelejä johtaville pelikonsoleille, tietokoneille, mobiililaitteille sekä kannettaville ja sosiaalisen median pelialustoille. 505 Gamesilla on toimistot Kaliforniassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Kiinassa. Yhtiö toimii levittäjä- ja lisensointipartnereiden muodostamassa verkostossa kaikilla muilla markkinoilla. www.505games.com