Remedy Entertainment Oyj | Yhtiötiedote 18.3.2019 klo 15.00

Remedy nimittää operatiivisen johtajan ja laajentaa johtoryhmäänsä

Remedy Entertainment Oyj:n operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Christopher Schmitz. Jatkossa johtoryhmään kuuluvat myös henkilöstöjohtaja Mikaela Öberg-Mattila ja kaupallinen johtaja Johannes Paloheimo.

Christopher Schmitz on työskennellyt pelialalla yli 25 vuotta. Hän on aikaisemmin toiminut tuotannon ja liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä eurooppalaisissa pelistudioissa kuten EA Ghost Games, Square Enix IO Interactive, Ubisoft Blue Byte ja Quantic Dream. Schmitz aloittaa Remedyn operatiivisena johtajana 15.4.2019.

“Christopherilla on laaja-alainen osaaminen ja käytännön kokemus erityyppisten pelihankkeiden johtamisesta, niiden vaatimien kompetenssien ja kumppaniverkostojen rakentamisesta, sekä kasvavan organisaation kehittämisestä ja hallinnasta. Olemme erittäin iloisia saadessamme hänet tärkeäksi osaksi tiimiämme, yhdessä kehittämään Remedyä eteenpäin”, kommentoi Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala.

Mikaela Öberg-Mattila on toiminut Remedyn henkilöstöjohtajana vuodesta 2016. Hänellä on 15 vuoden kokemus eri toimialojen HR- ja rekrytointitehtävistä muun muassa lääketeollisuudessa. Johannes Paloheimo on toiminut Remedyn liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä vuodesta 2012. Aiemmin hän on toiminut liikkeenjohdon konsulttina Suomalais-ruotsalaisessa kauppakamarissa.

Remedyn johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtajan ja tänään nimitettyjen henkilöiden lisäksi tuotantojohtaja Markus Mäki, luova johtaja Sami Järvi ja talousjohtaja Terhi Kauppi.

Lisätietoja

Tero Virtala, toimitusjohtaja
Sähköposti: tero.virtala@remedygames.com
Puhelin: 09 4355 040

Lauri Haavisto, sijoittajasuhdevastaava
Sähköposti: lauri@remedygames.com
Puhelin: 09 4355 040

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Remedy lyhyesti

Remedy Entertainment Oyj on Espoossa vuonna 1995 perustettu kansainvälisesti menestynyt peliyhtiö. Remedy kehittää tarinallisia ja visuaalisesti näyttäviä konsoli- ja tietokonepelejä, joita julkaisevat tunnetut kumppanit kuten Microsoft, Rockstar Games, Smilegate ja 505 Games. Remedyn julkaisemia pelejä ovat mm. Death Rally (1996), Max Payne (2001), Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003), Alan Wake (2010), Alan Wake’s American Nightmare (2012) ja Quantum Break (2016). www.remedygames.com