Remedy Entertainment Oyj | Yhtiötiedote 25.10.2018 klo 16.25

Remedy ja Smilegate sopivat uudesta peliprojektista

Suomalainen pelinkehittäjä Remedy Entertainment Oyj ja korealainen peliyhtiö Smilegate Entertainment Inc. ovat sopineet uuden CROSSFIRE-peliprojektin kehitystyön aloittamisesta. Kehitystyön arvioidaan kestävän noin kaksi vuotta.

Remedy on aiemmin kehittänyt yksinpelikampanjaa Smilegaten erittäin suositun CROSSFIRE-pelin seuraaviin versioihin. Yksinpelikampanjan kehitystyö on pääosin saatu valmiiksi ja suurin osa Remedyn CROSSFIRE-kehitystiimistä keskittyy nyt uuteen projektiin.

“On ollut innostavaa päästä tutustumaan CROSSFIREn laajaan maailmaan ja käyttämään osaamistamme uusien CROSSFIRE-yksinpelitarinoiden luomiseen. Kehittämämme yksinpelikampanjan laatu, erinomainen kumppanuus Smilegaten kanssa ja erittäin motivoitunut CROSSFIRE-kehitystiimimme antavat hyvän perustan jatkaa vahvaa yhteistyötämme”, sanoo Remedy Entertainmentin toimitusjohtaja Tero Virtala.

“Olemme tyytyväisiä Remedyn kehittämään yksinpelikampanjaan, joka laajentaa CROSSFIREn universumia sekä tarjoaa pelaajille vaikuttavia ja jännittäviä pelielämyksiä. Odotamme innolla yhteistyön jatkamista Remedyn kanssa ja uusien korkealaatuisten kokemusten luomista pelaajille ympäri maailman”, sanoo Smilegate Entertainmentin toimitusjohtaja Ina Jang.

Smilegaten luoma ja omistama CROSSFIRE on yksi maailman suosituimpia FPS-pelejä. Sillä on yli 650 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa yli 80 maassa ja yli 8,5 miljoonaa samanaikaista pelaajaa. CROSSFIRE tuottaa yli miljardin dollarin vuosittaisen liikevaihdon.

Lisätietoja

Tero Virtala, toimitusjohtaja
Puhelin: 09 435 5040
Sähköposti: tero.virtala@remedygames.com

Lauri Haavisto, sijoittajasuhdevastaava
Puhelin: 09 435 5040
Sähköposti: lauri@remedygames.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Jakelu

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.remedygames.com

Remedy lyhyesti

Remedy Entertainment Oyj on Espoossa vuonna 1995 perustettu kansainvälisesti menestynyt peliyhtiö. Remedy kehittää tarinallisia ja visuaalisesti näyttäviä konsoli- ja tietokonepelejä, joita julkaisevat tunnetut kumppanit kuten Microsoft, Rockstar Games, Smilegate ja 505 Games. Remedyn julkaisemia pelejä ovat mm. Death Rally (1996), Max Payne (2001), Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003), Alan Wake (2010), Alan Wake’s American Nightmare (2012) ja Quantum Break (2016). www.remedygames.com

Smilegate lyhyesti

Smilegaten luoma ja omistama CROSSFIRE on yli 8,5 miljoonalla samanaikaisella pelaajalla ja 650 miljoonalla rekisteröityneellä pelaajalla yksi maailman suosituimpia FPS-pelejä. Smilegaten CROSSFIRE­-pelipalvelu on saatavilla 80 maassa, kattaen Aasian, Euroopan sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikan alueet.

Pelinkehityksen ja pelipalvelujen asiantuntijana Smilegate jatkaa menestyksen rakentamista ja laajentaa kansainvälistä liiketoimintaansa, luoden verkko- ja mobiilipelejä monipuolisesti eri lajeissa kuten FPS, MMORPG, VR, monen muun lisäksi. Lisätietoja: https://www.smilegate.com/en/company/ci.asp