Remedy Entertainment Oyj | Lehdistötiedote 26.3.2020 klo 16.03

Remedy Entertainment sopimukseen kahden pelin monialustajulkaisusta Epic Gamesin kanssa

Tarkempia yksityiskohtia aiemmin tänään julkaistuun yhtiötiedotteeseen

Remedy Entertainment – vuoden pelinä moninkertaisesti palkitun Controlin kehittäjä – on valinnut Epic Gamesin julkaisijaksi Remedyn seuraavalle kahdelle julkistamattomalle pelille. Pelit ovat osa Epic Gamesin uutta, pelinkehittäjät edellä toteutettavaa julkaisutoimintaa, joka takaa kehittäjäkumppaneille täyden luovan vapauden ja omistajuuden peleihinsä.

Ensimmäinen projekti on Remedyn tähän asti kunnianhimoisin, useammalle alustalle julkaistava suuren kokoluokan peli, joka on jo esituotannossa. Toinen, pienemmän kokoluokan projekti pohjautuu samaan pelisarjaan. Molemmissa projekteissa käytetään Remedyn omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja.

”Remedy ja Epic Games jakavat 25-vuotisen historian peliteollisuudessa ja syvän ymmärryksen alan liiketoiminnasta sekä kehittäjän että julkaisijan näkökulmasta. Olemme innoissamme kumppanuudesta Epic Games Publishingin kanssa ja kahden uuden pelin tuomisesta maailmanlaajuiselle yleisölle. Tämä yhteistyö takaa meille täyden luovan vapauden, jotta voimme toteuttaa visiomme kokonaisuudessaan. Uskomme, että tulemme yhdessä Epicin kanssa luomaan tähän asti parhaat Remedyn pelit faneillemme”, sanoo Remedy Entertainmentin toimitusjohtaja Tero Virtala.

“Meillä on pitkä historia ja suhde Remedyn kanssa yli kahden vuosikymmenen ajalta”, sanoo Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney. ”Kyseessä on uskomattoman ammattitaitoinen studio, jolla on ainutlaatuinen ja vahva luova visio. Olemme innoissamme, että pääsemme julkaisijana tukemaan heitä.”

Molemmat pelit julkaistaan seuraavan sukupolven pelikonsoleille ja PC:lle lähivuosina.

Katso Epic Games Publishingin esittelyvideo: https://youtu.be/M_m4LxDG1D4

LISÄTIETOJA

Tero Virtala, CEO
Puhelin: +358 9 435 5040
Email:
tero.virtala@remedygames.com

Lauri Haavisto, Senior Manager, Investor & Talent Relations
Puhelin: 09 435 5040
Email:
lauri@remedygames.com

Thomas Puha, Communications Director
Puhelin: 09 435 5040
Email:
thomas.puha@remedygames.com

REMEDY LYHYESTI

Remedy Entertainment Oyj on yksi Suomen ensimmäisiä kansainvälisesti menestyneitä videopeliyhtiöitä, joka tunnetaan tarinallisista ja visuaalisesti näyttävistä toimintapeleistä kuten Control, Alan Wake ja Max Payne. Lisäksi Remedy kehittää omaa Northlight-pelimoottoria ja pelinkehitystyökaluja.

Perustamisvuodestaan 1995 Espoossa sijainnut yhtiö työllistää yli 260 pelialan ammattilaista 26:stä eri maasta. Remedy on noteerattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja: www.remedygames.com

EPIC LYHYESTI

Vuonna 1991 perustettu Epic Games on tunnettu luomistaan peleistään Fortnite, Battle Breakers, Unreal, Gears of War, Shadow Complex sekä Infinity Blade -pelisarjasta. Epicin Unreal Engine -teknologia on maailman avoimimpia ja edistyneimpiä reaaliaikaisia 3D-alustoja, saatavilla osoitteessa unrealengine.com. Epic Games Store tarjoaa huolellisesti valikoidun kokoelman pelejä, saatavilla osoitteessa epicgames.com. Epic Games Publishing asettaa kehittäjät etuasemaan tarjoamalla alan parhaat resurssit, teknologian ja ehdot, sekä laajan luovan vapauden, jotta kehittäjät voivat käyttää kykyjään parhaiden mahdollisten pelien luomiseen. Lisätietoja saat seuraamalla @EpicGames.