Hallituksella on yleinen vastuu Remedyn hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä.

Hallitus on vahvistanut itselleen kirjallisen työjärjestyksen, jossa määritellään hallituksen käsiteltäväksi kuuluvat asiat. Hallitus vahvistaa yhtiön strategiaa, organisaatiota, kirjanpitoa ja varainhoidon valvontaa koskevat periaatteet sekä nimittää yhtiön toimitusjohtajan.

Yhtiön hallitukseen kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan vähintään kolme ja enintään kuusi varsinaista jäsentä. Lisäksi hallitukseen voidaan valita yhdestä kuuteen varajäsentä. Hallituksen jäsenten toimikausi päättyy valintaa ensiksi seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Hallitus

Markus Mäki

Hallituksen puheenjohtaja vuodesta 1998
Teknologiajohtaja ja merkittävä osakkeenomistaja
Remedyn osakkeita 3 197 000 kpl (24,5 %)

Markus Mäki (s. 1974) on yksi Remedyn perustajista ja yksi Suomen pelialan pioneereista yli 20 vuoden kokemuksella. Hän on ollut mukana jokaisessa Remedyn peliprojektissa, lähinnä tuotanto- ja teknologiajohdon rooleissa.

Yrittäjähenkisenä Mäki on myös ollut perustamassa mm. Futuremark Oy:tä, jossa hän vastasi useista asiakasprojekteista kansainvälisten teknologiayritysten kuten Intel, Nvidia ja AMD, kanssa. Mäki toimi myös Futuremarkin hallituksessa 15 vuotta. Hänellä on B. Eng tutkinto Espoo-Vantaan Teknisestä Ammattikorkeakoulusta (nyk. Metropolia).

Christian Fredrikson

Hallituksen jäsen vuodesta 2013
Riippumaton yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista
Remedyn osakkeita 101 500 kpl (< 1 %)

Christian Fredrikson (s. 1964) on ruotsalaisen biometriikka-yrityksen Fingerprint Cards AB:n (Large Cap STO:FING-B) toimitusjohtaja. Ennen siirtymistään Ruotsiin Fredrikson oli tietoturvayritys F-Secure Oyj:n toimitusjohtaja.

Fredriksonilla on laaja kokemus kansainvälisistä johtotehtävistä korkean teknologian yrityksissä, mm. Nokia Siemens Networksin Aasian johtajana (Fredrikson asui yhteensä 10 vuotta Aasiassa) sekä myyntijohtajana. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Åbo Akademista.

Jussi Laakkonen

Hallituksen jäsen vuodesta 2017
Riippumaton yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista
Remedyn osakkeita 0 kpl

Jussi Laakkonen (s. 1975) on toiminut yhdysvaltalaisen peliteknologiatoimittajan Unity Technologies:n johtoryhmän jäsenenä ja Executive Vice President -positiossa vastannut uudesta mobiilipelipalvelusta. Aiemmin Laakkonen toimi perustajana ja toimitusjohtajana Applifier Oy:ssä, jonka Unity Technologies osti keväällä 2014 laajentaakseen liiketoimintaansa Applifier:n nopeasti kasvavalla videomainosverkolla ja Everyplay-pelivideoiden jakopalvelulla.

Ennen Applifier:ä Laakkonen on työskennellyt tuotekehityksen ja hallinnon tehtävissä tietoturvayhtiö F-Secure Oyj:ssä, liiketoiminnan kehitysjohtajana pelikehitysyrityksessä Bugbear Entertainment:ssa sekä johtanut ASSEMBLY-tietokonefestivaalia lähes 25 vuotta. Remedyn lisäksi Laakkonen on Vorago Holdings Oy:n hallituksen jäsen. Hän on valmistunut tietotekniikan diplomi-insinööriksi Teknillisestä Korkeakoulusta (nykyinen Aalto Yliopisto).

Ossi Pohjola

Hallituksen jäsen vuodesta 2016
Riippumaton yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista
Remedyn osakkeita 31 300 kpl (< 1 %)

Ossi Pohjola (s. 1957) on Suomen kokeneimpia hallitusammattilaisia ja johdon konsultteja. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisistä IT-alan johtotehtävistä, mm. Oraclella ja Andersen Consultingilla. Pohjola on ollut tiiviisti mukana lukuisten kasvuyritysten rakentamisessa hallitustyön kautta. Ryhdyttyään vuonna 2002 hallitusammattilaiseksi hän on toiminut yli kolmenkymmenen yrityksen hallituksessa. Hänellä on LUK:n tutkinto tietojenkäsittelyopista Helsingin Yliopistosta.

Remedyn hallituksen lisäksi Pohjola toimii seuraavien yritysten hallituksissa: Good Sign Oy, Insta Group Oy, Lohjan Autokeskus Oy, Oscar Software Oy, Plus-Terveys Hammaslääkärit Oy, Plus-Terveys Lääkärit Oy, Plus-Terveys Oy, PP-auto Oy, Qentinel Oy, Salomaa Yhtiöt Oy, SecuryCast Oy, Sininen Meteoriitti Oy, SSO Rauta-Maatalous Oy ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO.

Henri Österlund

Hallituksen jäsen vuodesta 2017
Riippumaton yhtiöstä, mutta ei sen merkittävistä osakkeenomistajista
Remedyn osakkeita 44 190 kpl (< 1 %)

Henri Österlund (s. 1971) on aktiiviseen omistajuuteen perustuvan Accendo Capital SICAV-RAIF -erikoissijoitusrahaston perustaja. Aikaisemmin hän on työskennellyt osakkaana Conventum Corporate Financessa, osakkaana Triton pääomasijoitusrahastossa Lontoossa ja analyytikkona Doughty Hanson pääomasijoitusrahastossa Tukholmassa. Österlund on aloittanut työuransa Landesbank Schleswig-Holsteinissa Kielissä.

Remedyn hallituksen jäsenyyden lisäksi Österlund on hallituksen puheenjohtaja SSH.COM:issa, hallituksen varapuheenjohtaja Doro AB:ssä sekä FERDINAND S.à.r.l.:n omistaja. Hän on kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulusta.

 

Hallituksen omistukset on esitetty 31.8.2021 tilanteen mukaisesti