Luomme markkinoilla erottautuvia konsoli- ja tietokonepelejä, joissa yhdistyvät syvä tarinallisuus, hiottu pelattavuus ja huikeat pelimaailmat. Remedyn brändi on pelaajille takuu laadukkaista ja elämyksellisistä pelikokemuksista.

Remedy on kannattavaa kasvua hakeva peliyhtiö, joka luo pitkäkestoisia ja monitahoisia tarinallisia pelikokemuksia ja pelibrändejä. Kehitämme yhä pitkäkestoisempia pelejä, joissa yhdistyvät korkealaatuinen pelattavuus ja moniulotteiset, tarinalliset pelikokemukset. Pelimme ovat pääsääntöisesti isojen peliruutujen pelilaitteille, kuten tietokoneille sekä PlayStation ja Xbox-pelikonsoleille.

Luomme pelibrändejä ja pelejä tavalla, joka mahdollistaa niiden laajentamisen kustannustehokkaasti jatko-osiksi ja uusiksi peleiksi. Suunnittelemme ja kehitämme brändimme ja pelimme siten, että jokainen peli tuottaa pelaajille korkealaatuisen pelikokemuksen ja rakentaa vahvan perustan jatkaa tarinaa pelisarjan jatko-osissa.

Toimimme moniprojektimallilla. Kehitämme samanaikaisesti useampaa pelihanketta ja kehitämme määrätietoisesti osaamistamme ja toimintatapojamme siten, että pelimme ovat korkealaatuisia ja liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla toteutettuja.

Siirrymme arvoketjussa vahvempaan rooliin riskit tasapainottavalla mallilla siten, että teemme jatkossa pelejä sekä kumppaneidemme omistamista merkittävistä brändeistä että luomme ja jatkokehitämme omia pelejä ja pelibrändejä yhtäaikaisesti.

Remedyn tuottamat pelit ovat tarinoita, joiden elämyksellisyys ja tekninen laatu tekevät niistä korkean tason viihdettä. Yhtiön vahvuus on kyky luoda visuaalisesti näyttäviä ja ainutlaatuisia pelejä ja pelibrändejä, joiden ytimessä ovat mukaansatempaava pelimaailma, tarina ja toiminnantäyteinen pelikokemus. Lopputuloksena on lukuisia kansainvälisiä menestystarinoita. Remedyn luomista pelien pohjalta on kehitetty TV-sarjoja, kirjoja, sarjakuvia ja Hollywood-elokuva.