Remedy Entertainment Oyj | Lehdistötiedote 26.3.2019 klo 15.00

Remedy ja 505 Games julkaisevat Control-pelin 27. elokuuta

Yliluonnollisen toimintaseikkailupelin ennakkotilaukset alkoivat tänään PlayStation 4, Xbox One ja PC-alustoilla – faneille luvassa lisäsisältöä yksinoikeudella.

Katso uusi pelitraileri täällä.

Suomalainen peliyhtiö Remedy Entertainment ja kansainvälinen pelijulkaisija 505 Games tuovat paljon odotetun Control-pelin PlayStation 4 ja Xbox One -pelikonsoleille sekä digitaalisena PC-versiona Epic Store -pelikauppaan tiistaina 27. elokuuta 2019.

Uusi pelitraileri vie katsojat syvemmälle Controlin ainutlaatuiseen ja alati muuttuvaan maailmaan, jossa arkitodellisuus kohtaa oudon ja selittämättömän. Max Payne ja Alan Wake -menestyspeleistä kansainvälisesti tunnetun Remedyn luoma Control on kolmannen persoonan toimintaseikkailu, joka yhdistää kehittäjän aikaisemmista peleistä tuttua asetaistelua ja yliluonnollisia voimia entistä laajempaan ja syvällisempään peliympäristöön.

Kun tuonpuoleinen uhka valtaa salaperäisen viraston New Yorkissa, pelaajat pyrkivät uuden johtajan Jesse Fadenin roolissa ottamaan paikan hallinnan takaisin. Remedyn omalla Northlight-teknologialla kehitetty Control haastaa pelaajat taisteluun yliluonnollisten kykyjen ja aseiden voimin, joita pelaajat pääsevät itse muokkaamaan.

Arvoituksellisen Oldest House -rakennuksen salaisuuksien houkuttelemat pelaajat voivat nyt tilata Controlin ennakkoon ja saada peliin yksinoikeudella Tactical Response Gear -hahmoasun ja Crafting Resources Pack -lisäsisällön. PlayStation 4 -peruspelin ennakkotilaajille on lisäksi luvassa julkaisupäiväetuina harvinainen asemodi, pelaajamodi, Astral Dive -hahmoasu ja kaksi Controlin ainutlaatuista maailmaa hyödyntävää teemaa.

Ennakkotilattavissa on myös PlayStation 4 ja Xbox One -alustoille yksinoikeudella myytävä Retail Deluxe Edition, joka sisältää pelin metallisessa keräilykotelossa ja rajoitetun painoksen taidekortteja.

Lisäksi saatavilla on PlayStation 4 Digital Deluxe Edition, jossa on kaikki pelin PlayStation 4 -perusversion sisältö sekä ylimääräinen Isolation-sivutehtävä ja Urban Response Gear -hahmoasu. Tämän digitaalisen version mukana tulevat myös Controlin lisäosat The Foundation ja AWE (saatavilla pelin julkaisun jälkeen myöhempänä ajankohtana). Molemmat laajennukset sisältävät uusia pelialueita, tarinasisältöä ja sivutehtäviä.

Lue tarkemmat tiedot ennakkotilausvaihtoehdoista pelin verkkosivuillaControl julkaistaan PlayStation 4, Xbox One ja PC-alustoille 27. elokuuta 2019. Rekisteröidy saadaksesi lisätietoja ja säännöllisiä tiedotteita osoitteessa www.controlgame.com

Lisätietoja

Kuvamateriaali ladattavissa https://we.tl/t-FxrzmnahRB

Viestintäjohtaja Thomas Puha
Puhelin: 09 435 5040
Sähköposti: thomas.puha@remedygames.com

Remedy lyhyesti

Remedy Entertainment Oyj on Espoossa vuonna 1995 perustettu kansainvälisesti menestynyt peliyhtiö. Remedy kehittää tarinallisia ja visuaalisesti näyttäviä konsoli- ja tietokonepelejä, joita julkaisevat tunnetut kumppanit kuten Microsoft, Rockstar Games, Smilegate ja 505 Games. Remedyn julkaisemia pelejä ovat mm. Death Rally (1996), Max Payne (2001), Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003), Alan Wake (2010), Alan Wake’s American Nightmare (2012) ja Quantum Break (2016). www.remedygames.com

505 Games lyhyesti

505 Games on italialaiseen Digital Bros -konserniin kuuluva kansainvälinen videopelijulkaisija, joka tarjoaa laajan valikoiman pelejä kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Yhtiö julkaisee ja levittää maksullisia ja free-to-play -pelejä johtaville pelikonsoleille, tietokoneille, mobiililaitteille sekä kannettaville ja sosiaalisen median pelialustoille. 505 Gamesilla on toimistot Kaliforniassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Kiinassa. Yhtiö toimii levittäjä- ja lisensointipartnereiden muodostamassa verkostossa kaikilla muilla markkinoilla. www.505games.com